Zúčastni se YouthSpeak Fora - největší konference mladých lidí o udržitelnosti

Není ti lhostejná budoucnost naší země, ekonomiky a životního prostředí? Rád měníš svět a lidi kolem sebe k lepšímu? Chceš na sobě pracovat a získat cenné kontakty? Pak by sis rozhodně neměl/a nechat ujít YouthSpeak Forum dvoudenní konferenci s podporou firem, start-upů i neziskových organizací.

YouthSpeak Forum spojuje mladé lidi a nabízí cestu k tvorbě udržitelných projektů. Dává prostor a motivuje mladé lidi k vyjádření svých názorů na všeobecné problémy ve spojitosti s globálními výzvami současnosti. Své dotazy a názory mohou navíc účastníci vyjádřit v panelových diskusích či diskusních fórech, a otevřít tak debatu na témata, která je momentálně zajímají nejvíc.

Na přednáškách a workshopech se podílí partneři z řad firem i neziskových organizací, kteří účastníkům představí udržitelný přístup v rámci své práce a otevřou zajímavá témata od udržitelných obalů až po práci během pandemie. Forum se tento rok věnuje Cílům udržitelného rozvoje (SDGs), zejména cílům číslo 4 – Kvalitní vzdělání, 8 – Důstojná práce a ekonomický růst a 12 – Odpovědná výroba a spotřeba.

Právě při tvorbě projektů s profesionálním dohledem, pomocnou rukou firem a projektových inkubátorů mají účastníci jedinečnou možnost ukázat své schopnosti a kreativitu - a také vyhrát zajímavé ceny.

Letos se YouthSpeak Forum koná 15. – 16. dubna v prostředí Zoomu, kam se účastníci mohou připojit z pohodlí domova a stát se tak součástí několikaletého projektu s účastí více než dvou set studentů a mladých lidí z celé České republiky. Pro víc informací o programu události sleduj stránku na facebooku nebo web a pokud tě zajímají více Cíle udržitelného rozvoje nebo jsi o nich ještě neslyšel, více informací najdeš i na stránkách Asociace společenské odpovědnosti.