Zúčastni se YouthSpeak Fora - největší konference mladých lidí o udržitelnosti

Události 25. bře 2021

Není ti lhostejná budoucnost naší země, ekonomiky a životního prostředí? Rád měníš svět a lidi kolem sebe k lepšímu? Chceš na sobě pracovat a získat cenné kontakty? Pak by sis rozhodně neměl/a nechat ujít YouthSpeak Forum dvoudenní konferenci s podporou firem, start-upů i neziskových organizací.

YouthSpeak Forum spojuje mladé lidi a nabízí cestu k tvorbě udržitelných projektů. Dává prostor a motivuje mladé lidi k vyjádření svých názorů na všeobecné problémy ve spojitosti s globálními výzvami současnosti. Své dotazy a názory mohou navíc účastníci vyjádřit v panelových diskusích či diskusních fórech, a otevřít tak debatu na témata, která je momentálně zajímají nejvíc.

Přednáška a workshopy

Na přednáškách a workshopech se podílí partneři z řad firem i neziskových organizací, kteří účastníkům představí udržitelný přístup v rámci své práce a otevřou zajímavá témata od udržitelných obalů až po práci během pandemie. Forum se tento rok věnuje Cílům udržitelného rozvoje (SDGs), zejména cílům číslo 4 – Kvalitní vzdělání, 8 – Důstojná práce a ekonomický růst a 12 – Odpovědná výroba a spotřeba.

Právě při tvorbě projektů s profesionálním dohledem, pomocnou rukou firem a projektových inkubátorů mají účastníci jedinečnou možnost ukázat své schopnosti a kreativitu - a také vyhrát zajímavé ceny.

Letos se YouthSpeak Forum koná 15. – 16. dubna v prostředí Zoomu, kam se účastníci mohou připojit z pohodlí domova a stát se tak součástí několikaletého projektu s účastí více než dvou set studentů a mladých lidí z celé České republiky. Pro víc informací o programu události sleduj stránku na facebooku nebo web a pokud tě zajímají více Cíle udržitelného rozvoje nebo jsi o nich ještě neslyšel, více informací najdeš i na stránkách Asociace společenské odpovědnosti.

Tagy

AIESEC

You can delete this user to remove all the welcome posts

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.