Future You(th) - zjisti jaké jsou tvé kariérní možnosti

Události 7. čvn 2021

Studuješ střední nebo vysokou školu, a přemýšlíš, jakým směrem se vydat dál? Chceš zjistit, co obnáší konkrétní pracovní pozice a vyzkoušet si ji na vlastní kůži? Pak je Future You(th) přesně pro tebe.

Future You(th) je akce, kde se snažíme propojit mladé lidi s firmami a ukázat jim, jaké jsou jejich potenciální kariérní možnosti. Během nabytého programu se studenti mohou zúčastnit workshopů, případových studií nebo třeba bloků s inspirativními přednáškami.

Celý program je rozdělen na dva bloky. První blok se týká studentů středních škol. Pro ně je připravený program, který jim mimo jiné pomůže zjistit, jaké mají předpoklady pro budoucí povolání. Tyto předpoklady mohou později pomoci i s výběrem vysoké školy. Následně budou vysokoškoláci sdílet své zkušenosti se studiem konkrétního oboru. Propojí se tak studenti středních a vysokých škol.

Druhý blok vznikl ve spojení s našimi partnery. Můžete se těšit na firmy jako Commerzbank nebo Mondelēz. Prostřednictvím workshopů budou firmy prezentovat mimo jiné jak vypadá pracovní realita v IT nebo v marketingu. Tyto informace mohou poté účastníci využít v případových studiích, které jsou pro ně připraveny a budou vyhodnoceny přímo jejich zadavateli.

grafické znázornění práce v IT a marketingu


Pro všechny, kteří hledají nevšední možnosti pro svou budoucí kariéru, jsou připraveny bloky inspirativních přednášek. Jsou zaměřeny například na to, jaké to je pracovat v zahraničí nebo jak z překážek udělat výhody.

Protože víme, že kontakty jsou pro budoucí kariéru důležité, akce bude zakončena prostorem pro jejich navázání. Účastníci mají možnost se spojit se zástupci firem nebo s dalšími účastníky.

Registrace na akci Future You(th)

Future You(th) se koná 16. června 2021. Celá akce proběhne online prostřednictvím platformy Zoom. Díky tomu se můžete spojit s firmami, které sídlí na opačné straně republiky z pohodlí domova. Pro více informací o samotné události a programu sleduj Facebookovou událost nebo web a nezapomeň se zaregistrovat zde.

Tagy

AIESEC

You can delete this user to remove all the welcome posts

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.