Eliška - Co mi dal AIESEC?

Členství 21. čvn 2019

Leadership

Letos AIESEC slaví 70 let od svého založení po 2. Světové válce.
Jestli jsem tušila, že AIESEC leadership rozvíjí? Ne. Ale nebýt AIESEC, nikdy nepoznám rozdíl mezi tím, co znamená přerozdělovat úkoly a vedení lidí. Nikdy by mě nenapadlo, že budu mít největší radost z toho, když někoho uvidím růst. Když se po konci semestru sejdeme s člověkem, který je pode mnou a já jen poslouchám, co všechno se naučil.

Time management

Stokrát omýlané téma, ale pro mě osobně to je největší přidaná hodnota AIESEC. Nejenže jsem na konferencích dostala nespočet tipů a triků na to, jak efektivně využívat svůj čas, ale dokonce jsem si ho sama dokázala zorganizovat tak, abych každý večer chodila spát spokojená.
Teď zvládám hrát koncerty a chodit na zkoušky, spravovat ve volné čase marketing kapely, povinnosti v AIESEC, školu, 20 hodin týdně v práci a ještě mít víkendy volné čistě jen pro přítele. Jestli je to opravdu zásluha AIESEC? To nechám na vás. Co ale vím jistě je, že mi prostředí v AIESEC pomohlo růst.

Aktivní vyhledávání příležitostí

Příležitostem na různých místech jsem se sice nevyhýbala, ale kývla jsem jen na velmi malý počet z nich. Proč? Bála jsem se. Díky AIESEC jsem získala potřebné sebevědomí. A co víc, uvědomila jsem si, že pokud nic nezkusím, nic nezískám.
A tak mám díky kontaktům z AIESEC vysněnou práci.

Kontakty

AIESEC vychovává opravdu schopné lidi. Pokud tedy máte zájem a chuť se učit novým věcem, vždy se najde někdo, kdo pro vás bude mít nabídku.
A právě díky lidem v AIESEC se velice rychle naučíte, že takové nabídky se jen tak neodmítají.

Tagy

AIESEC

You can delete this user to remove all the welcome posts

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.